4 yıl sonra bir ilk! Dünyanın gözü kulağı Hamaney'in Cuma hutbesinde

4 yıl sonra bir ilk! Dünyanın gözü kulağı Hamaney'in Cuma hutbesinde
 Editör
Dünyanın gözü Hamaney'in İsrail konusunda yapacağı açıklamalar herkes tarafından merak ediliyor.

7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze'de vahşeti yaşatan bebek katili İsrail, savaşı Orta Doğu'ya yayma isteği konusunda kararlı. Geçtiğimiz günlerde Lübnan'a kara harekatı başlatan İsrail, bu ülkeyi yoğun bombardıman altına alırken dünyanın en çok merak ettiği konulardan biri ise İran'ın bu saldırılara vereceği cevap.

TEL AVİV'DE BİLE MERAK KONUSU

Dünyanın gözü İran'ın dini lideri Ali Hamaney'in 4 yıl sonra ilk kez vereceği cuma hutbesine çevrildi. Binlerce kişi cami önünde toplanırken son olarak Devrim Muhafızları Komutanı Kasım Süleymani'nin öldürülmesinin ardından cuma namazını kıldıran Hamaney'in İsrail konusunda yapacağı açıklamalar Tel Aviv'de bile merak konusu.

thumbs-b-c-b7311007fce1f28a17bbb5afb4df87c5.jpg

Önceki gün yüzlerce balistik füzeyle İsrail'e misilleme saldırısı düzenleyen İran'da bugün gözler dini lider Ali Hamaney'in vereceği cuma hutbesine çevrilmiş durumda

Son olarak 2000 yılında Devrim Muhafızları Komutanı Kasım Süleymani'nin öldürülmesine yanıt olarak Irak'taki bir ABD üssüne füze fırlatmasının ardından cuma namazını kıldıran Hamaney için binlerce İranlı Tahran'a akın ederken vereceği mesaj da büyük merak konusu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.