Aksa Tufanı'na Konya'dan destek! Başkan Kara tüm Konyalıları davet etti

Aksa Tufanı'na Konya'dan destek! Başkan Kara tüm Konyalıları davet etti
 Muhabir
Anadolu Gençlik Derneği Konya Şube Başkanı Durmuş Ali Kara, 7 Ekim 2024 tarihinde Aksa Tufanı Harekâtı'nın yıl dönümü programı için Konyalıları Mevlana Kültür Merkezi'nde düzenlenecek etkinliğe davet etti.

7 Ekim 2024 tarihinde Aksa Tufanı Hareketi için bir araya geleceklerini belirten Başkan Kara tüm Konyalıların programa katılmaları konusunda çağrıda bulundu.

7 Ekim 2023 Aksa Tufanı ile dünya, özelinde Ortadoğu da tarihi bir süreç başlamış olduğunu belirten Başkan Kara, "Harekat sadece direniş değil, tam aksine zihinlerde yenilmez diye ifade edilen İsrail’in bir hiç olduğunu, gücünün kadın çocuk ve sivillerden öteye gitmediğinin nişanesidir. İsrail’in, Hamas’ın cesur evlatları karşısında yaşadığı hezimetler, işgalci politikalarının ve zulmünün asla kalıcı olamayacağının açık bir kanıtıdır. Hamas, sadece topraklarını savunmakla kalmıyor; tarih yazıyor, sömürgeci güçlere ve onların destekçilerine unutulmayacak bir ders veriyor. Zulmün Karşısında Şehadet ve Direniş: Şehitlerimizin İzinde. Aksa tufanı süresince, birçok masum can katledildi, liderler şehit edildi, hiçbir kayıp, bu davanın gücünü zayıflatmadı. Ümmetin ilk kıblede, Mescidi Aksa davası ve direniş ruhu her zamankinden daha güçlü ve ayakta. Özellikle, İsmail Haniye gibi Aksa Tufanı harekatının simge isimlerinin mücadelesi ve İran cumhurbaşkanı İbrahim Reisinin şaibeli ölümü ve harekatının destekçilerinden Hasan Nasrallah’ın şehit edilmesi, bölgedeki sürecin uluslararası bir boyuta taşındığını ve alelade bir olay olmadığını gösteriyor. Onların canları pahasına verdikleri mücadele, tüm dünya Müslümanlarına bir kez daha şu gerçeği haykırıyor: Burada ki mücadele sadece bir coğrafi sınır mücadelesi değil, bir insanlık davasıdır, İmani bir meseledir. Gazze’nin direnişi, tüm insanlığın onur mücadelesidir. Onların canları pahasına verdikleri bu mücadele, bizi asla vazgeçmemeye ve asla boyun eğmemeye çağırıyor. Şehitlerimiz, her zaman yolumuzu aydınlatan meşaleler olacak ve onların izinde yürüyen her bir fert, Mescidi Aksa’nın özgürlüğü için elinden gelenin en iyisini yapacaktır" dedi.

whatsapp-image-2024-10-03-at-11-54-45.jpeg

"7 EKİM’DEN BU YANA GEÇEN BİR YIL"

Geçen her an İsrail’in yok olacağı vakite yaklaştığına inandıklarını belirten Başkan Kara, "Onların yaptığı zülumlerin büyüklüğü ne kadar artarsa artsın sonunda yafer İnananlarındır, ve zafer yakındır. Tüm bu inancı, çocuklarımıza aktarmak, orada şehit edilen anneleri temsilen annelerimiz, şehit edilen babaları temsilen babalarımız ile birlikte haykırmak ve kardeşlerimize destek vermek amacıyla, Aksa Tufanı harekatının yıl dönümünde 7 Ekim 2024 tarihinde Mevlana Kültür Merkezi Sema Salonunda saat 19:30 da tüm Konya’lı hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz" İfadelerini kullandı.

Güncel Gelişmelerden Anında Haberdar Olmak İçin Aşağıdaki Linki Tıklayarak Whatsapp Grubumuza Dahil Olabilirsiniz Https://chat.whatsapp.com/emhe2a1a0eschu9ysiriyr

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.