Ali Sinanoğlu kimdir?

Ali Sinanoğlu kimdir?
 Editör
Siyaset gündemine dair yorumları ile dikkatleri üzerine çeken Ali Sinanoğlu izleyicilerin merak konusu oldu. Ali Sinanoğlu hayatı ve biyografisi! Ali Sinanoğlu kimdir?

Siyaset gündemine dair yorumları ile dikkatleri üzerine çeken Ali Sinanoğlu izleyicilerin merak konusu oldu. Peki, Ali Sinanoğlu kaç yaşında, nereli? Ali Sinanoğlu hayatı ve biyografisi! Ali Sinanoğlu kimdir?

Çarpıcı yorumları ve tespitleri ile katıldığı programlarda dikkatleri üzerine çeken Ali Sinanoğlu hakkında internette araştırmalar yapılıyor. Ali Sinanoğlu kimdir? Ali Sinanoğlu kaç yaşında, nereli? Ali Sinanoğlu hayatı ve biyografisi!

ALİ SİNANOĞLU KİMDİR?

1976 yılında Mardin'de dünyaya gelen Ali Sinanoğlu, beş kardeşin içerisinde kendine yer bulmuş bir isimdir. Babası Suphi Sinanoğlu, Mardin'in tanınmış ailelerinden olan Şeyhmus Sinanoğlu'nun oğludur. Annesi ise Diyarbakır'ın köklü aşiretlerinden Terkan'ın öncülerinden Sinan Kaya'nın kızıdır. Aile, geleneksel değerlere sahip bir şekilde, iş ve aile yaşamlarını bir arada sürdürmüştür.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.