Bakan Tunç'tan Narin Güran açıklaması: En ağır cezayı alacaklar

Bakan Tunç'tan Narin Güran açıklaması: En ağır cezayı alacaklar
 Editör
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetine ilişkin açıklamalarda bulundu. Bir kişi daha gözaltına alındı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, soruşturma kapsamında bir kişinin daha gözaltına alındığını belirterek; "Narin'i katledenler en ağır cezayı alacaklardır." dedi.

19 gündür aranan ve cansız bedeni bulunan Narin Güran'ı son yolculuğuna uğurladı. Cinayete kurban giden Narin olayına ilişkin soruşturma da devam ediyor. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, soruşturmaya ilişkin son durumu açıkladı.

'EN AĞIR CEZAYI ALACAKLAR'

Bakan Tunç'un açıklaması şu şekilde;

"21 Ağustos'ta Narin kızımız kayboldu. 19 gün boyunca kendisinden haber alınamadı. Devletimizin tüm kurumları, bütün köylüler, komşular Narin'i günlerce aradı.Amcasının arabasındaki DNA'nın Narin'e ait olduğu tespit edildi. Narin'in cansız bedeni derenin sığ bir kısmında Jandarma tarafından tespit edildi. Çok üzüldük, keşke canlı olarak bulunabilseydi. Köyde şüpheli olan 24 kişi gözaltına alındı. İfadeleri henüz devam ediyor. Tüm detaylarıyla soruşturma devam ediyor. Narin'i katledenler bulunacak ve en ağır cezayı alacaklar" dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.