CHP Hüyük’te dayanışma pikniği düzenledi

CHP Hüyük’te dayanışma pikniği düzenledi
 Editör
CHP Hüyük İlçe Başkanlığının düzenlediği dayanışma pikniği etkinliğinde birlik ve dayanışma mesajı verilirken, pikniğe katılım yoğundu.

Hüyük İmrenler Mahallesindeki mesire alanında düzenlenen Dayanışma pikniğine, CHP Hüyük İlçe Başkanı Muammer Ünsal, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Konya İl Başkanı Bekir Yaman, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Konya Milletvekili Barış Bektaş, Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa, İlçe başkanlarıyla partililer katıldı.

haber-fotolari-2-001.jpg

Pikniğe katılanlara teşekkür eden CHP Hüyük İlçe Başkanı Muammer Ünsal, “Birlik ve beraberliğimizin güçlenmesi amacıyla düzenlediğimiz dayanışma pikniğimize katılarak destek verdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. İktidar yolunda olan partimizi bu tür etkinlikler güçlendirerek, birlik ve beraberliğimizi daha da artıracaktır. Bu pikniğimizde il başkanımız, il yönetimcilerimizle, milletvekilimizle, ilçe başkanlarımızla ve partililerimizle bir araya gelerek, partimizin iktidarına katkı verecek yol haritasının belirlenmesini konuştuk ve tartıştık. Pikniğimizin düzenlenmesinde emeği olan ve destek veren herkese de teşekkür ediyorum. Ülkemizin sorunlarının katlandığı süreçte, sorunları çözecek ve aydınlık yarınlara taşıyacak tek parti partimiz CHP’dir. Partimizin iktidarıdır. Hep birlikte partimizin iktidarını sağlayacağız” dedi.

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman ve Konya Milletvekili Barış Bektaş’ta, dayanışma pikniğini düzenlediği için Hüyük İlçe Başkanı Muammer Ünsal’a, ilçe yönetim kurulu üyelerine, emek veren ve destek olan herkese teşekkür ettiler.

Pikniğe katılanlara tavuk etli bulgur pilavcı, ayran ve meyve ikram edildi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.