Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine değişimi sinyali!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine değişimi sinyali!
 Editör
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk ve Sırbistan'a gerçekleştirdiği resmi ziyaretlerin ardından dönüşünde uçakta gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabinede ve Parti Genel Başkan Yardımcılarında bazı değişiklikler olabileceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli ziyaretleri sonrasında uçakta basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak önemli açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz aylarda iki yeni ismin değiştiği kabine​'de yeni bir revizyon olacağının sinyalini veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, dikkat çeken şu ifadeleri kullandı:

"Bizim parti programı zaten sürekli olarak hep değişime tabidir. Ama bunun yanında da tabii idari mekanizmalarda, partimiz içerisinde bazı değişiklikler olabilir. Genel başkan yardımcılarında aynı şekilde değişiklikler olabilir. Kabinemizde biliyorsunuz iki arkadaşımız değişime tabi oldu. Şimdi bu yeni süreçte de hem genel başkan yardımcılarında bazı değişiklikler olabileceği gibi aynı şekilde kabinede de duruma göre değerlendirmelerimizi yaparız. Orada da bazı değişiklikler olabilir" diye cevap verdi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.