Deprem anında balkondan atlamaya çalıştı

Deprem anında balkondan atlamaya çalıştı
Elazığ'da deprem esnasında bir kişi paniğe kapılarak balkondan atlamaya çalıştı.

Merkez üssü Malatya'nın Kale ilçesi olan 5.9 büyüklüğündeki deprem esnasında bir kişi panikleyerek balkondan atlamaya çalıştı.

BALKONDAN ATLAMAYA ÇALIŞTI

İHA'dan alınan habere göre: Merkez üssü Malatya'nın Kale ilçesi olan 5.9 büyüklüğündeki depreme binada yakalananlar, korkuyla kendilerini dışarı attı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde ise bir kişinin paniğe kapılarak balkondan atlamaya çalıştığı görüldü.

iha-20241016aw309324-1-t.jpg

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Malatya'nın Kale ilçesinde saat 10.46'da 5,9 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Birçok ilde hissedilen deprem anına ilişkin kamera görüntüleri de ortaya çıktı. Elazığ'da ise deprem anı ve vatandaşların kaçışması güvenlik kameralarına yansıdı. Bir görüntüde sarsıntıya ofis ortamında yakalanan bir vatandaşın yaşadığı panik ve balkondan atlamaya çalıştığı an saniye saniye kaydedildi.

iha-20241016aw309324-9.jpg

Öte yandan, Elazığ'da 27 kişi deprem paniğiyle binalardan atlayarak yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Deprem sırasında yaşanan panik anında bazı vatandaşlar kendilerini binalardan dışarı atmaya çalışırken yaralanmalar meydana geldi. Yaralıların hastanelerde tedavi altına alındığı bildirildi.

iha-20241016aw309324-5.jpg

Elazığ Valisi Numaran Hatipoğlu ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, deprem paniği nedeniyle yaralanan vatandaşları hastanede ziyaret etti. Yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi alan yetkililer, geçmiş olsun dileklerinde bulunarak tüm yaralıların en kısa sürede iyileşmesi temennisinde bulundular.

iha-20241016aw309324-3-t.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.