'Devlet' konuştu, Ankara'yı salladı! Bahçeli ne dedi, ne mesaj verdi, ne hamlesi yaptı?

'Devlet' konuştu, Ankara'yı salladı! Bahçeli ne dedi, ne mesaj verdi, ne hamlesi yaptı?
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin teröristbaşı Öcalan'la ilgili sözleri siyaset gündemini salladı! Herkes bahçeli'nin ne demek istediğini, ne mesaj verdiğii ve yapmaya çalıştığını anlamaya çalışırken yorumlar da gelmeye başladı

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin terörist başı Öcalan'la ilgili sözleri siyaset gündemini salladı! Herkes Bahçeli'nin ne demek istediğini, ne mesaj verdiği ve yapmaya çalıştığını anlamaya çalıştı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Terörist başının tecridi kaldırılırsa, gelsin TBMM DEM Parti grup toplantısında konuşsun" sözleri bütün gündemleri tam anlamıyla kenara itti.

Devlet Bahçeli'nin deprem etkisi yapan ve gündemi sarsan sözleri anlamaya ve anlaşılmaya çalışılırken farklı yorumlarda gelmeye başladı.

"Bahçeli konuşuyorsa Devlet konuşuyordur, mutlaka bir şeyler olacak!" ve "Büyük bir siyasi zeka ve strateji" değerlendirmeleri birlikte yapıldı.

Sosyal medyada muhalif kesim saldırıya geçerken Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ alelacele açıklamalarla Bahçeli'nin sözlerine tepki gösterdi.

KARAGÖL: "AÇIĞA ÇIKARMA HAMLESİ"

Dikkat çeken yorumlardan birini paylaşan Gazeteci İbrahim Karagül, "Devlet Bahçeli herkesin, bütün ezberleri bozdu! "Şayet terörist başının tecridi kaldırılırsa gelsin TBMM’de DEM Parti grup toplantısında konuşsun, terörün tamamen bittiğini, örgütün lağvedildiğini haykırsın" diyerek; Böyle bir şeyin kesinlikle mümkün olamayacağını, Karar vericilerin onlar olmadığını, olamayacağını, İşin Kürt meselesi ile de bir alakası bulunmadığını, ABD, İsrail ve Avrupa'nın Türkiye ile hesaplaşması olduğunu, PKK/YPG'nin bu güçlerin kirli işlerini yürüttüğünü, Dolayısıyla bunların kendi başlarına hiç bir karar veremeyeceğini açığa çıkarmış oldu. Onlar istese bile ABD, PKK/YPG'yi asla kapattırmaz, silah bıraktırmaz. Yoksa Türkiye ile savaşı kimler üzerinden yürütecek? İsrail yayılma haritası kimler üzerinden, nasıl uygulanacak! FETÖ de tasfiye edilmişken! Şimdi göreceğiz PKK/YPG'nin kimin örgütü olduğunu..." dedi.

ARMAĞAN: "ANLAYINKİ 'DEVLET' KONUŞUYOR"

Tarihçi Yazar Mustafa Armağan da, "MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bu kadar radikal ve kararlı konuştuğu zaman anlayın ki "devlet" konuşuyor" değerlendirmesinde bulundu.

ZENGİN: "KANDİL-ABD HATTINI DEVRE DIŞINDA BIRAKMA HAMLESİ"

Gazeteci Gürkan Zengin ise, "Devlet Bahçeli, İmralı-DEM hattını devreye sokarak, Kandil-ABD hattını devre dışında bırakmaya çalışıyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.