Elon Musk, Microsoft’la dalga geçti!

Elon Musk, Microsoft’la dalga geçti!
 Editör
Elon Musk, sistemindeki çökme nedeniyle küresel krize nden olan Microsoft’la dalga geçti.

X'in sahibi ABD'li milyarder Elon Musk, sistemi çöken ABD'li teknoloji şirketi Microsoft’la dalga geçti. Microsoft’a siber güvenlik hizmeti veren CrowdStrike'tan kaynaklanan küresel yazılım sorunu nedeniyle dünya genelinde hava trafiğinde büyük aksamalar yaşanıyor.

MUSK DALGA GEÇTİ

X'in sahibi ABD'li milyarder Elon Musk, sistemi çöken Microsoft’la dalga geçti. Musk, sosyal medyadan "Diğer her şey çalışmıyor, bu uygulama (X) hala çalışıyor" şeklindeki fotoğraflı paylaşımı altına "ağlayıncaya kadar gülen" emoji ile retweet yaptı.

asfasdf.jpg

MİCROSOFT SORUNUN ARAŞTIRILDIĞINI AÇIKLADI

ABD'li teknoloji şirketi Microsoft'tan yapılan açıklamada, Microsoft 365 sistemindeki çeşitli uygulamaları etkileyen teknik sorunun araştırıldığı kaydedildi.

ABD merkezli hava yolu şirketi Frontiers tarafından yapılan yazılı açıklamada da şirketin sistemlerinde Microsoft kaynaklı teknik sorunların yaşandığı ve diğer şirketlerin de bu sorundan etkilendiği belirtilerek, sistemlerin kademeli bir şekilde tekrar normale döndürülmeye başlandığı bildirildi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.