İl Müdürü Yiğit Konya'nın o ilçesini ziyaret etti

İl Müdürü Yiğit Konya'nın o ilçesini ziyaret etti
 Editör
Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, çeşitli ziyaretlerde bulunmak ve toplantılara katılmak amacıyla Konya'nın Akören İlçesini ziyaret etti

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, çeşitli ziyaretlerde bulunmak ve toplantılara katılmak amacıyla Konya'nın Akören ilçesine gitti.

Akören Kaymakamı Yunus Emre Karaca'yı ziyaret eden Yiğit, ilçe genelinde yürütülen eğitim çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu.

22.jpeg

Akören ilçesinde düzenlenen toplantıda okul ve kurum müdürleriyle bir araya gelen Yiğit, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında yapılacak çalışmalara değindi; Milli Eğitim Bakanlığı ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen eğitim projelerini değerlendirdi.

Akören programı kapsamında, Akören Şehit Halis Özcengiz Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu, Akören Ali Bakan Ortaokulu ile Akören Ali Aşık Çok Programlı Anadolu Lisesini ziyaret eden Yiğit, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi; okul yöneticilerinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit’e ziyaretleri sırasında Akören İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Bozdağ eşlik etti.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.