Irkçı, faşist hortlama! Utandıran görüntüler

Irkçı, faşist hortlama! Utandıran görüntüler
 Editör
Türkiye'de yaşanan ve çocukların hedef alındığı ve kullanıldığı iki ırkçı olaya tepki yağdı.

İstanbul’da bir şahsın metroda saç tokası satan Suriyeli çocuğa şiddet uyguladığı belirtilen görüntülere tepki yağdı. Görüntülerde şahsın ağlayan çocuğa tokat attığı ve vatandaşların müdahale ettiği görülüyor.

ZEKİ BAHÇE'DEN SERT TEPKİ

Görüntülere sosyal medyadan binler tepki geldi. Yaşananlara sert tepki gösteren, Yazar Zeki Bahçe, "İstanbul’da metroda saç tokası satan Suriyeli çocuğa şiddet uygulayan bir dallama. Bunlar hep Ümit Özdağ'ın eseri" yorumunu yaptı.

IRKÇI YOUTUBER, YERDEN TOPLADIĞI TOSTLARLA EMELLERİNE ÇOCUKLARI ALET ETTİ

Faşist zihniyetine çocukları alet eden "Testo Taylan" adındaki YouTube yayıncısı ırkçı şahsın yere düşen tostları verdiği çocuklara “Suriyeli misin, değilsen yiyebilirsin" şeklindeki sözleri tepk çekti.

Şahıs, yer düşen tostları uzattığı çocuğa "Türk müsün?" sorması üzerine çocuk "evet" dedi. Bunun üzerine "O zaman yiyebilirsin" ifadelerini kullandı.

s-c4038f2ce205444cf03d2849cfe8661f1be1fce2-1.jpg

Videosuna gelen eleştiriye akıl tutulması cevaplar veren Testo Taylan, "Yılanı küçükken ez. Teröristler de çocuktu" şeklinde cevabı verirken akıllara Filistin'de çocuklara ekmek ve sudan mahrum bırakıp aynı zihniyetle katleden Siyonist İsrailliler geldi.

s-1dda32505cf426877b42f3ac89e5a3bf2e219504-1-001.jpg

ŞAHISLARLA İLGİLİ İŞLEM YAPILACAK MI?

Sosyal medyada büyük tepki çeken ve açıkça nefret suçu işlenen iki görüntü ile ilgili hukuki işlem başlatılmayacağı merak konusu oldu.

  • M. Mustafa özdemir

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.