İsmail Kartal, 1 puan hatırına kaldı

İsmail Kartal, 1 puan hatırına kaldı
Süper Lig’in 23. haftasında Gençlerbirliği’yle 0-0 berabere kalan Konyaspor’da Teknik Direktör İsmail Kartal’la yola devam kararı çıktı

 

Süper Lig’in 23. haftasında Gençlerbirliği’yle 0-0 berabere kalan Konyaspor’da Teknik Direktör İsmail Kartal’la yola devam kararı çıktı. Yenilmesi halinde gitme ihtimali yüksek gösterilen deneyimli hoca, alınan 1 puanla şimdilik koltuğunu korudu.

BEŞİKTAŞ VE DENİZLİ MAÇLARI KADERİNİ BELİRLEYECEK

İsmail Kartal’ın Konyaspor’daki kaderini Beşiktaş ve sonrasında iç sahada oynanacak Denizlispor maçları belli edecek. İsmail Kartal, bu haftaki Beşiktaş maçında galibiyetle ayrılırsa koltuğunu sağlamlaştıracak. Beşiktaş maçında beraberlik veya yenilgi durumunda İç sahadaki Denizlispor, İsmail Kartal için büyük ihtimalle son şans olacak. Bu maçtaki olası yenilgi Kartal’la yolların ayrılmasına neden olabilecek. Gelinen noktada İsmail Kartal’ın 2 maçtan en az 3 puan alması şart gözüküyor.

KUPADA TUR ATLAYAMAZSA DA YOLLAR AYRILABİLİR

Konyaspor, Pazar günü ligde karşılaşacağı Beşiktaş’la 11 Şubat Perşembe günü bir kez daha karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlılar, Beşiktaş’ı Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde evinde ağırlayacak. İsmail Kartal’la yolların,  şayet turu geçemezse, Beşiktaş’la oynanacak kupa maçından sonra da ayrılabileceği de güçlü ihtimal olarak değerlendiriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum