İsrail Tahran'a saldırdı

İsrail Tahran'a saldırdı
İran Hava Savunma Karargahı, İsrail’in İran’daki askeri üslere yönelik saldırıları hakkında bir açıklama yaptı.

İran Hava Savunma Karargahı, İsrail’in İran’daki askeri üslere yönelik saldırıları hakkında bir açıklama yaparak, "İsrail Rejimi, Tahran, Huzistan ve İlam eyaletlerindeki bazı askeri üsleri hedef aldı, bu saldırılar sonucunda bazı bölgelerde kısmi hasar meydana geldi" ifadelerine yer verdi.

OLAYIN BOYUTLARI ARAŞTIRILIYOR

İHA'dan alınan habere göre: İran, İsrail’in askeri üslere yönelik saldırısının ardından bir açıklama yaparak İsrail’in uyarılara rağmen gerilimi artıracak adımlar attığını vurguladı. İran Hava Savunma Karargahı, İsrail’in Tahran, Huzistan ve İlam’daki bazı askeri üsleri hedef aldığını ve saldırıya hava savunma sistemleriyle başarılı bir şekilde karşılık verildiğini belirtti. Açıklamada, saldırı sonrası bazı bölgelerde kısmi hasar meydana geldiği, olayın boyutlarının ise araştırıldığı ifade edildi.

Tahran Hava Savunma Komutanlığı Halkla İlişkiler Birimi ise, Tahran ve çevresinde duyulan patlama seslerinin, hava savunma sistemlerinin İsrail’in üç noktaya yönelik saldırılarına karşılık vermesinden kaynaklandığını duyurdu.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.