Jandarmadan Narin Güran cinayeti için hassas çalışma! Dosya çözülüyor...

Jandarmadan Narin Güran cinayeti için hassas çalışma! Dosya çözülüyor...
 Editör
Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos günü kaybolan ve 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 9 yaşındaki Narin Güran için Jandarma Genel Komutanlığı hassas çalışmalara imza attı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos günü kaybolan 9 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni, geniş çaplı arama çalışmaları sonucunda 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi’nde bulundu.

narin.jpg

Jandarma ekiplerinin yoğun çalışmaları ve yapılan teknik incelemeler sonucunda 23 şüpheli gözaltına alınırken, 11 kişi tutuklandı.

GENİŞ ÇAPLI ARAMA
Narin Güran'ın kaybolmasının ardından yapılan kayıp ihbarıyla birlikte, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı harekete geçti. 2 bin 820 jandarma personeliyle başlayan arama çalışmaları, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), Sualtı Arama Kurtarma Timi (SAK), Jandarma Arama Kurtarma Timi (JAK), kadavra ve iz takip köpek unsurları ile desteklendi. Ayrıca, 100 araç, 1 helikopter, 6 drone, 1 insansız hava aracı (İHA) ve yeraltı görüntüleme cihazları da kullanılarak geniş çaplı bir arama gerçekleştirildi.

narin3.jpg

Jandarma Genel Komutanlığı'nın koordinesiyle, AFAD, Emniyet, İtfaiye, İl Sağlık Müdürlüğü, Dicle Üniversitesi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü gibi çeşitli kamu kurumlarından toplam 4 bin 408 personel karadan ve havadan 75 kilometrekarelik bir alanı taradı. Sualtı arama ekipleri, 8 dere, 5 gölet, 21 su kuyusu ve 49 kilometrelik su kanallarında arama yapıldı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.