Kırmızı kategoride aranan terörist Mardin'de etkisiz hale getirildi

Kırmızı kategoride aranan terörist Mardin'de etkisiz hale getirildi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya:- "Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar durmayacağız, duraksamayacağız"

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kırmızı kategoride aranan ve "Faraşin-Bedran" kod adını kullanan PKK/KCK'lı terörist Ramazan Aktaş'ın, Mardin’in Artuklu ilçesinde etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

"HAİNLERE NEFES ALDIRMAYACAĞIZ"

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Gürz-19" operasyonu kapsamında, Mardin Artuklu’da bir eve düzenlenen baskın sırasında çıkan çatışmada Aktaş’ın etkisiz hale getirildiğini belirtti.

"Hainlere nefes aldırmayacağız. Operasyonlarımız yılın 365 günü kararlılıkla sürecek," ifadesini kullanan Yerlikaya, operasyonla ilgili detaylar da paylaştı:

"Mardin İl Emniyet Müdürlüğü’nün çalışmaları sonucu, bölücü terör örgütü adına kırsal bölgede faaliyet gösteren ve kırmızı listede yer alan bu terörist, eylem hazırlığındayken silahıyla birlikte etkisiz hale getirildi. Teröristle birlikte bir M16 tüfek, bir AKİS tüfek, 5 dolu M16 şarjörü, 5 dolu AKİS şarjörü, 4 el bombası, 2 taşınabilir powerbank, 3 dürbün, bir mühimmat yeleği, bir sırt çantası, bir termal şemsiye, bir termal güneş paneli, 4 hilti şarj aleti, bir ses kayıt cihazı ve bir el feneri ele geçirildi. Son terörist etkisiz hale getirilene kadar durmayacağız, duraksamayacağız," ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.