Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığından şehir içi yolcu taşıma hattı (Halk Otobüsü) ihale ilanı

T.C.

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

ŞEHİR İÇİ YOLCU TAŞIMA HATTI (HALK OTOBÜSÜ) İHALE İLANI

  1. Konya İli Akşehir İlçesinde, mülkiyeti yükleniciye ait 10 adet otobüs ile belirlenen 1 hatta yolcu taşıma hizmetinin 10 (on) yıl müddetle tahsis edilmesi işi, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35 (c) maddesi ve ihale şartnamesi dâhilinde açık teklif (artırma) ihale usulü ile yapılacaktır.
  2. İhale, 12.11.2024 Salı günü saat 15:00’te, Belediyemiz Encümeni tarafından Konevi Mahallesi Millet Caddesi (Belediye Ek Hizmet Binası) No.14, C Blokta yer alan Konevi Toplantı Salonunda İhale Komisyonu (Belediye Encümeni) huzurunda yapılacaktır. İhaleyi yapıp yapmamakta ve uygun bedeli tespitte Belediye Encümeni serbesttir. İlan Olunur.
  3. Muhammen bedel, geçici teminat, ödeme şekilleri ve ihale saati aşağıda belirtilmiştir.
  4. İsteklilerin, en geç 11.11.2024 günü 16:00’ya kadar istenen belgeleri Konevi Mahallesi, Millet Caddesi (Belediye Ek Hizmet Binası) No:14, C Blokta yer alan Ulaşım Planlama Şube Müdürlüğüne vermeleri şarttır. Belirtilen saatten sonra gelen teklifler ve postadaki gecikmeler değerlendirmeye alınmayacaktır.
  5. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için istenen belgeler:

Büyükşehir Belediyesi Kanunun 7inci maddesinin 2nci fıkrasında belirtilen; “…Büyükşehir belediyeleri, birinci fıkranın (p) bendinin ikinci cümlesinde yer alan kriterler esas alınarak büyükşehir belediye meclisi kararıyla belirlenen yerlerdeki toplu taşıma hatlarının işletmesinin o bölgede kurulu taşıma birlik veya kooperatiflerinden temin edilmesine karar verebilir. Bu durumda ihaleye katılacaklarda ve kullanılacak taşıma araçlarında aranacak şartlar belediyelerce belirlenir.” hükmü gereğince alınan meclis kararına göre Akşehir İlçesinde kurulu olan yolcu taşıması yapmaya yetkili karayolu taşıma kooperatifleri ihaleye katılabileceklerdir.

  1. Dilekçe
  2. Taşıma Kooperatifinin durumunu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler (Kooperatif Genel Kurul Kararı vs.)
  3. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza sirküleri
  4. İstekliler adına vekâleten iştirak ediliyor ise, istekli adına katılan kişinin ihaleye katılmaya ilişkin noter tasdikli vekâletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi
  5. İhaleye katılacakların Belediyeye geçmiş borcu bulunmadığına dair belge
  6. Adres Beyanı
  7. Geçici teminat olarak belirtilen bedeli Belediyemiz veznesine yatırarak aldıkları makbuz veya 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 26ncı maddesinde belirtilen teminat yerine geçen belgelerden herhangi birisi (limit içi ve süresiz).
  8. Taşıma Kooperatifi’nin en az 10 yıldır yolcu taşıması yapıyor olduğunu gösteren resmi yazı vb. evraklar
  9. Kooperatifin üzerine kayıtlı şartnameye uygun en az 10 adet otobüsün kayıtlı olduğunu gösteren araçların ruhsat suretleri

ÖDEME ŞEKLİ

MUHAMMEN BEDELİ

GEÇİCİ TEMİNATI

İHALE SAATİ

3 TAKSİT (1 PEŞİN 2 TAKSİT)

1.650.000 TL+KDV

49.000 TL

15:00

#ilangovtr BASIN NO: ILN02106062