Konya'da kelepçe üretimi sadece bu firmada yapılıyor

Konya'da kelepçe üretimi sadece bu firmada yapılıyor
 Muhabir
Çevreye duyarlı, AR-GE odaklı ve müşteri memnuniyet esaslı prensipleri ile kelepçe üretimi sağladıklarını açıklayan DERSİAD Konya Şube Başkanı ve MİSNET Yönetim Kurulu Başkanı Musa Özkan, Prestij Dergisi’ne özel konuştu.

Çevreye duyarlı, AR-GE odaklı ve müşteri memnuniyet esaslı prensipleri ile kelepçe üretimi sağladıklarını açıklayan Dünya Erdemli İş Adamları Derneği (DERSİAD) Konya Şube Başkanı ve MİSNET Yönetim Kurulu Başkanı Musa Özkan, Prestij Dergisi’ne özel konuştu

Konya’da kelepçe sektörüne kısa sürede büyük başarılara imza atan MİSNET Yönetim Kurulu Başkanı Musa Özkan,“2022 yılında MİSNET Kelepçe ve Bağlantı Elemanları olarak kelepçe imalatına başladık. Ortalama otuz personelimiz ile birbirinden tecrübeli bir kadroya sahibiz. Deneyimli ve tecrübeli kadrosu, modern ve teknolojik makina parkuru ile seri ve kaliteli ürünleri sektöre sunmanın ve ülke ekonomisine sağlayacağımız katkının heyecanıyla çıktığımız bu yolda, üretime başlar başlamaz ürün kalitemizi TSEK-ISO 9001 ve Yerli Malı üretim belgeleriyle kendimizi kanıtlamış olduk” ifadelerini kullandı.

dsc-0642.jpg

dsc-0649.jpg

‘KONYA’DA KELEPÇEYİ SADECE BİZ ÜRETİYORUZ’

Kelepçe üretimini Konya’da sadece MİSNET’in ürettiğini ifade eden Başkan Musa Özkan, “MİSNET Kelepçe ve Bağlantı Elemanları olarak ürün kalitemizin kısa zaman da sektördeki kabulü ile Yurt İçi ve Yurt Dışı bayi bağlantılarını kısa zamanda oluşturmanın ve sektördeki yerini almanın verdiği bir güven oluştu. Konya’da kelepçe üretimi sadece bizim firmamız gerçekleştiriyor. MİSNET Kelepçe olarak Konya Sanayisinde hem Konya hem ülke ekonomisine pek çok katkıda bulunuyoruz. Firma olarak gayemiz çevreye duyarlı, AR-GE odaklı, müşteri memnuniyet esaslı, zamanında ve hızlı teslimat, kalite ve güvenilirlik, misyon ve vizyonlarıyla sektördeki yoluna emin adımlarla devam etmektir diyebilirim” şeklinde konuştu.

whatsapp-image-2024-06-11-at-12-22-25-4.jpeg

dsc-0651.jpg

‘FİRMAMIZIN AMACI DAİMA KALİTELİ ÜRÜN SUNMAKTIR’

MİSNET Firmasında bulunan ürün çeşitliliğinden bahseden Musa Özkan, “Bünyemizde standart trifonlu kelepçe, somunlu boru kelepçesi, uzun trifonlu kelepçe, somunlu lastikli boru kelepçesi ve somunlu boru kelepçesi üretilmektedir. Sektörel olarak; otomotiv, inşaat, sağlık, sanayi, perakende ve enerji alanında hizmet veriyoruz. Firmamızda amacımız daima kaliteli ürün ve hizmet sunan, müşterilerini doğru yönlendiren örnek bir kuruluş olmak. Çalışan ve üreten bir toplumun fertleri arasında yer almak, emeğe saygı göstermek ilkelerimiz arasındadır. Prensiplerimizden ödün vermeden yolumuza devam etmek başlıca gayemizdir” açıklamalarında bulundu.

dsc-0657.jpg

dsc-0659.jpg

MİSNET’TEN KADIN İSTİHDAMINA DESTEK!

Kadın istihdamına özen gösterdiklerinin altını çizen Özkan, “Tecrübeli kadromuzun bir diğer güçlü yönü ise kadın istihdamına fazlaca yer vermemizdir. Bünyemizde çalışan kişilerin ortalama yüzde ellisi kadınlardan oluşuyor. Geçmiş dönemlerde kadınların sanayide çalışmaları sık karşılaştığımız bir durum değildi. Fakat mevcut zamanımızda kadınları hem beyaz yakalı kısımda hem de mavi yakalı kısımda sık sık görmekteyiz. Kadın çalışanlarımızın erkeklere nazaran daha disiplinli ve kuralcı olduğunu söylemek mümkündür” dedi.

dsc-0649-001.jpg

whatsapp-image-2024-06-11-at-12-22-25.jpeg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.