Konya’da okul yolunda yürekleri ağızlara getiren kaza! O anlar saniye saniye kaydedildi

Konya’da okul yolunda yürekleri ağızlara getiren kaza! O anlar saniye saniye kaydedildi
 Muhabir
Konya’nın merkez Selçuklu ilçesinde okula gitmek için evinden çıkan 8 yaşındaki Suriye uyruklu çocuk, aniden yola fırladı. Yolun karşısına geçmek isteyen çocuğa arabanın çarptığı anlar saniye saniye araç kamerasıyla kaydedildi

Konya’nın merkez Selçuklu ilçesi Akşemseddin Mahallesi Hicaz Caddesi’nde sabah saatlerinde okula gitmek için evinden çıkan çocuk, yolun karşısına geçmek isterken yoldan geçen bir otomobilin çarpması sonucu yaralandı.

8 yaşında ve Suriye uyruklu olduğu öğrenilen çocuğa otomobilin çarptığı anlar, başka bir otomobilde bulunan araç kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Görüntülerde, cadde üzerinde orta refüjün kenarında koşar adım ilerleyen çocuğun yolun karşısına geçmek için hamle yaptığı sırada, görüntüleri kaydeden otomobilin yavaşlayarak durduğu, otomobilin sağ tarafından geçen başka bir otomobilin ise yola fırlayan çocuğa çarparak yere düşürdüğü, çocuğun can havliyle karşıya geçerek kendini kaldırıma attığı anlar yer alıyor.

Kazanın ardından görgü tanıklarının ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerinin kazazede çocuğa ilk müdahalesini yaptıktan sonra hastaneye götürdüğü, polis ekiplerinin ise kazayla ilgili tahkikat başlattıkları öğrenildi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.