Konya'daki depremin ardından ilk açıklama

Konya'daki depremin ardından ilk açıklama
 Editör
Konya'da 3,6 şiddetinde meydana gelen, yerin yaklaşık 4 kilometre derinliğinde meydana gelen depremin ardından ilk açıklama Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve merkez ilçe belediye başkanlarından geldi

Merkez üssü Konya'nın Selçuklu ilçesi olan ve 00:52'de meydana gelen deprem, yer yüzeyine yakın bir yerde olduğu için Konya'nın genelinde şiddetli bir şekilde hissedildi.

Depremle birlikte birçok Konyalı uykusundan uyanırken, depreme ilişkin ilk açıklamalar da geldi.

Konya AKOM tarafından yapılan açıklamada, depremin şiddetinin 3,7 olduğu, 4,2 kilometre derinlikte meydana geldiği, şu ana kadar herhangi bir olumsuz ihbar alınmadığı ve durumun yakından takip edildiği bildirildi.

Öte yandan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve merkez ilçe belediye başkanları da sosyal medya hesaplarından tüm Konya'ya geçmiş olsun dileklerini sunarak, gelişmelerin AFAD ve Konya AKOM gibi resmi kaynaklardan takip edilmesini tavsiye etti.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.