Konya’daki kazada yaralananların tedavisi sürüyor

Konya’daki kazada yaralananların tedavisi sürüyor
Konya'da otomobil ile tırın çarpışması sonucu 4 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin yaralandığı trafik kazasında yaralıların hastanede tedavileri sürüyor.

Konya'da 4 kişinin yaşamını yitirdiği 2 kişinin yaralandığı feci trafik kazasında yaralanan kişilerin tedavisi sürüyor.

İHA muhabirinden alınan habere göre; Konya'da otomobil ile tırın çarpışması sonucu 4 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin yaralandığı trafik kazasında yaralıların hastanede tedavileri sürüyor.

iha-20240830aw277825-1.jpg

Kaza, sabah saatlerinde Konya-Afyonkarahisar kara yolu Alabağ mevkisinde meydana gelmiş, Rüstem Selman Baş idaresindeki 42 BR 158 Fiat marka otomobil, kavşaktan dönen A.Ç. idaresindeki 63 AHY 623 plakalı tıra çarpmıştı. Kazada, otomobil sürücüsü Rüstem Selman Baş ile otomobilde bulunan Ali Şentürk olay yerinde hayatını kaybederken, hastaneye kaldırılan yaralılardan Yasin Baş ve Melek Şentürk kurtarılamadı. Diğer yaralı S.B.'nin de Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Kazayla ilgili tahkikat sürüyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.