Konya’dan Afganistan’a yardımlar sürüyor

Konya’dan Afganistan’a yardımlar sürüyor
Konya İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Merkezi ile TDV Konya Şubesi Kadın Kolları Afganistan'daki Daru-l Hıfaz Seyyid-i Şüheda Hz. Hamza Medresesi'ndeki öğrencilere mont yardımında bulundu.

Konya İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Merkezi ile TDV Konya Şubesi Kadın Kolları öncülüğünde Afganistan yardımları devam ediyor.

Afganistan’ın Belh vilayetinde bulunan Daru-l Hıfaz Seyyid-i Şüheda Hz. Hamza Medresesinde çoğunluğu yetim, öksüz ve yoksul hafız öğrencinin bulunduğu medreseye hayırseverlerin yardımlarıyla 40 öğrenciye mont ve çorap hediye edilerek 3 kurban kesildi. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, Yardımların gerçekleşmesinde maddi ve manevi destekleri bulunan Konya İl Müftülüğü Uzman Vaizi Ümmü Taş hoca yurt içi, yurt dışı tefsir hadis öğrencilerine, TDV Konya Şubesi Kadın Kolları gönüllülerine ve hayırseverlerimize teşekkür ederiz” dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.