Konyalı amca ve teyzelere Konya Büyükşehir'den jest

Konyalı amca ve teyzelere Konya Büyükşehir'den jest
 Editör
Konya Büyükşehir, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi tarafından Konyalı amca ve teyzelere etkinlik düzenlendi.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından “1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü” dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, huzurevlerinde kalan büyüklerimiz Mevlana Türbesi’ni ziyaret etti.

Konya Büyükşehir Belediyesi, “1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü” dolayısıyla huzurevlerinde kalan büyüklerimiz için etkinlik gerçekleştirdi.

kza7e8fu9jhchdztbsttheejrciqrh9bc3ss49dx.jpg

hkdvjwutbvridx46xzrxzn5cpowq99wlvt7ufexo.jpg

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi tarafından düzenlenen etkinlikte huzurevleri sakinleri rehber eşliğinde Mevlana Türbesi’ni ziyaret etti.

tkcru24gjgpmgkclmugcg2nt7cnakl8duzlezu1v.jpg

erjn8klxvmwnj0axmfbyx7poa4zhbhxgbiw8y30j.jpg

Etkinliğe katılarak manevi bir gün geçiren büyüklerimiz, bu anlamlı günde kendilerini unutmadığı için Konya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Konya Büyükşehir Belediyesi, huzurevlerinde kalan büyüklerimizin sosyal hayata katılımlarını artırmak amacıyla düzenlediği bu tür etkinliklerle, büyüklerimizin hem fiziksel hem de psikolojik olarak desteklenmesini amaçlıyor.


Güncel Gelişmelerden Anında Haberdar Olmak İçin Aşağıdaki Linki Tıklayarak Whatsapp Grubumuza Dahil Olabilirsiniz Https://chat.whatsapp.com/emhe2a1a0eschu9ysiriyr

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.