Konyaspor, Galatasaray'ı ağırlıyor: Anadolu Kartalı rövanş için sahada!

Konyaspor, Galatasaray'ı ağırlıyor: Anadolu Kartalı rövanş için sahada!
 Muhabir
Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 2. haftasının açılış maçında bugün Galatasaray’ı konuk edecek.

TÜMOSAN Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 2. haftasının açılış maçında bugün Galatasaray’ı konuk edecek. Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak ve 21.00’de maçı Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Karşılaşmanın yardımcı hakemleri ise Deniz Caner Özaral ve Osman Gökhan Bilir olacak. Mücadelede VAR koltuğunda Volkan Bayarslan, AVAR koltuğunda ise Mehmet Emin Tuğral oturacak.

gvf51pqw8aa0nl.jpg

Konyaspor, Galatasaray maçına yeni çubuklu formayla çıkacak

47. RANDEVU

Konyaspor ile Galatasaray, Süper Lig'de bugüne kadar 46 kez karşılaştı. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 33 kez sahadan galip ayrılırken, yeşil-beyazlılar ise 5 defa rakibini mağlup etti. 8 karşılaşmada da eşitlik bozulmadı. Galatasaray'ın 89 golüne, Konyaspor 31 golle karşılık verdi.

MAYIS’IN RÖVANŞI

Geçtiğimiz sezonun son haftasında Mayıs ayında Konya’da oynanan maça Galatasaray şampiyonluk, Konyaspor ise ligde kalmak için çıkmıştı. Beraberliğin iki takıma da yaradığı mücadeleden konuk ekip 3-1 galip ayrılmış, Konyaspor yenilgiye karşın Ankaragücü’nün mağlup olmasıyla ligde kalmayı başarmıştı. Yeşil-beyazlı taraftarlar ve camia maçı kazanarak o karşılaşmanın rövanşını almak istiyor.

STAT ÇEVRESİNDE ETKİNLİKLER DÜZENLENECEK

Konyaspor'da önemli maç öncesi Konya Büyükşehir Stadyumu çevresinde çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek. Özellikle çocuk taraftarlar, ahşap oyunlar, yüz boyama, çarkıfelek gibi stantlarda eğlenecek. Öğleden sonra başlayacak etkinlikler maç 20.30’a kadar devam edecek.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.