Millilerden tarihi zafer! Bir ilk yaşandı

Millilerden tarihi zafer! Bir ilk yaşandı
 Editör
A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi'nde İzlanda'da deplasmana çıktığı zorlu sınavda, adeta bir senaryo filmi tadında bir maça imza attı. Milliler İzlanda’yı İzlanda’da ilk kez yenmeyi başardı

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi'nde zorlu bir deplasmanda mücadele ettiği İzlanda karşılaşmasında son saniyelere kadar süren bir heyecanın ardından tarihi bir zafer elde etti.

İlk yarıda golsüz eşitlikle tamamlanan karşılaşmada, ikinci yarıda oyunun dengesi tamamen değişti. 63. dakikada İrfan Can Kahveci'nin harika bir vuruşla bulduğu gol, Türk taraftarlarına büyük bir sevinç yaşattı. Bu golün ardından 67. dakikada Hakan Çalhanoğlu'nun kaydettiği gol, Türkiye'yi 2-1 öne geçirdi.

Ancak İzlanda, pes etmedi ve 83. dakikada durumu eşitlemeyi başardı. Tam Türk taraftarları şok yaşarken, maçın 88.dakikasında genç yıldız Arda Güler'in attığı gol, Türkiye'ye İzlanda karşısında unutulmaz bir zafer getirdi. Kerem Aktürkoğlunun 90+5 golü ile milliler İzlanda'da tarihi bir zafere imza attı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.