Okullarda ilk ders "Çanakkale'den Gazze'ye Vatan Sevgisi" oldu

Okullarda ilk ders "Çanakkale'den Gazze'ye Vatan Sevgisi" oldu
 S. Yazı İşleri Müdürü
Okullarda ilk ders "Çanakkale'den Gazze'ye Vatan Sevgisi" oldu. Konya Meram Celalettin Hakan Katırcı İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Gürkan Çetin'in konuşması velilerden büyük alkış aldı

Yeni eğitim öğretim yılının ilk haftasının ilk dersinde temel eğitim ve ortaöğretim kademesindeki tüm sınıflarda, "Çanakkale'den Gazze'ye Bağımsızlık Ruhu ve Vatan Sevgisi" temasıyla hazırlanan açılış dersiyle başladı.

Çanakkale Savaşı'nda Türk ve Filistin halklarının omuz omuza savaşarak gösterdiği kahramanlık ve fedakârlık anlatılarak Gazze'deki direnişle, özgürlük ve vatanlarına bağlılıkları vurgulandı.

Konya Meram Celalettin Hakan Katırcı İmam Hatip Ortaokulu'nda da tüm okullarda olduğu gibi ilk dertste "Çanakkale'den Gazze'ye Bağımsızlık Ruhu ve Vatan Sevgisi" işlendi.

sdfsdf.jpg

sdffsdf.jpg

Okul Müdürü Gürkan Çetin, yeni ders öncesinde de bahçede toplanan veli ve öğrencilere hitap ettiği konuşmasında, Gazze'de yaşanan vahşet ve soykırıma dikkat çekerek "Çanakkale'den Gazze'ye Bağımsızlık Ruhu ve Vatan Sevgisi" konusuna değindi.

Gürkan Çetin'in konuşması velilerden büyük alkış aldı. Daha sonra sınıflarına giren öğrencilere öğretmenleri tarafından verilen ilk ders de bu anlamlı konu oldu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.