Rektör Yılmaz'dan önemli açıklama

Rektör Yılmaz'dan önemli açıklama
 Editör
Rektör Yılmaz: Milletimiz teröre karşı dimdik duracaktır.

Selçuk Üniversitesi Senatosu, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz başkanlığında toplandı. Ankara’da düzenlenen terör saldırısını lanetleyen Prof. Dr. Yılmaz, Türk milletinin terör karşısında dimdik durduğunu söyledi.

"MİLLETİMİZ TERÖRE KARŞI DİMDİK DURACAKTIR"

Rektör Prof. Dr. Yılmaz, senato toplantısının açılışında yaptığı konuşmada Ankara’da TUSAŞ’a yönelik gerçekleştirilen terör saldırısına değinerek saldırıda hayatını kaybedenler için taziye dileklerinde bulundu.

Prof. Dr. Yılmaz, yaptığı açıklamada “Ankara’da TUSAŞ’a yönelik gerçekleştirilen hain terör saldırısı sonucu 5 vatandaşımız şehit oldu, 22 vatandaşımız yaralandı. Bu menfur saldırı, bizlere terörün acımasız yüzünü bir kez daha gösterdi. Ancak şunu çok iyi biliyoruz ki milletimiz, her zaman olduğu gibi bu zor günleri de birlik, beraberlik ve dayanışma içinde atlatacak; terörün karanlık yüzü karşısında dimdik duracaktır” ifadelerine yer verdi.

rektor-yilmaz-milletimiz-terore-karsi-dimdik-duracaktir-1.jpg

Şehitlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa dileyen Rektör Prof. Dr. Yılmaz, Selçuk Üniversitesi olarak vatanın birliği ve bütünlüğüne yönelik tehditlere karşı duruşlarının tavizsiz bir şekilde devam edeceğini belirtti

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.