Schafer Konya’daki 5’inci mağazasını açtı

Schafer Konya’daki 5’inci mağazasını açtı
 Editör
Schafer Konya’daki 5’inci, Türkiye genelinde ise 20’nci Franchise mağazasını Konya Meram’da açtı.

Türk züccaciye sektörünün saygın ve köklü kurumlarından olan Schafer, geliştirdiği fonksiyonel ürünlerle tüketicilerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Dinamik ve yenilikçi tasarım anlayışıyla sektörün öncü markası olan Schafer, 20’nci franchise mağazasını Konya’da Meram’da hizmete açtı. 170 metrekarelik kapalı alana sahip yeni mağaza, Schafer’ın 2 bin 800’ün üzerindeki ürün çeşidini bölgedeki tüketicilerin beğenisine sunuyor.

Özgün tasarım anlayışıyla bir dünya markası olma yolunda hızla ilerleyen Schafer, kısa zamanda Türk züccaciye sektörünün en saygın ve köklü kurumları arasında yerini aldı. Türkiye çapında 72 mağazası ve 2 bin adedi aşan satış noktasında sunduğu 2 bin 800’e varan ürün çeşidi ile tüketicilere en kaliteli hizmeti sunan sektörün öncü markası Schafer, bir yandan yenilikçi ürünlerini geliştirmeye devam ederken diğer taraftan da bayi ağını genişletiyor. Bu kapsamda şirket, yeni mağazasını Konya’da hizmete açtı. Schafer’ın 20’nci franchise mağazası olan Konya mağazası, 170 metrekarelik geniş iç mekânı ve ürün çeşitliliği ile dikkat çekiyor. Konya’da Meram’da açılan yeni mağaza, şirketin şehirdeki 5’inci franchise mağazası oldu.

schafer-konya-2.jpg

"HEDEFİMİZ MÜŞTERİLERİMİZİN HAYATINI KOLAYLAŞTIRMAK"

Türkiye çapına yayılmış geniş mağaza ağlarını her geçen gün daha da güçlendirdiklerini söyleyen Schafer CEO’su Murat Aslan, “Yeni franchise mağazamızı Konya, Meram’da açtık. Yeni mağazamızla Konya’daki varlığımızı güçlendirirken daha fazla müşterimizin evlerine girerek hayatlarına dokunmaya devam ediyoruz. Hedefimiz ve önceliğimiz, ürünlerimizle vadettiğimiz kaliteyi, fonksiyonelliği müşterilerimizin de yaşayıp keyif almalarını sağlamak” dedi. Yeni mağazalar açarak organize perakendeye katkı sağlamaya devam ettiklerini vurgulayan Murat Aslan, “Özellikle Anadolu’dan franchise mağaza için büyük bir talep var. Türkiye çapında hem franchise vererek hem de kendi mağazalarımızı açarak yatırımlarımıza devam edeceğiz. Yeni mağazalar açarak istihdam gücümüzü artırdığımız gibi yıl sonu için yüzde 100’lük ciro artışı hedefimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz” diye konuştu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.