Selçuk Bayraktar'ın serveti dudak uçuklattı

Selçuk Bayraktar'ın serveti dudak uçuklattı
Amerikalı Birleşik Devletleri merkezli olan Forbes dergisinin yayınladığı listede Selçuk Bayraktar ve Haluk Bayraktar listeye girdi.

Selçuk Bayraktar dünyanın en zenginleri listesine girdi
Amerikalı Birleşik Devletleri merkezli olan Forbes dergisinin yayınladığı listede Selçuk Bayraktar ve Haluk Bayraktar listeye girdi. Türkiye'nin en zengin 24. kişisi olan Bayraktar, dünya sıralamasında ise 2410. sırada yer aldı. Selçuk Bayraktar toplamda 1.2 milyar dolar servete sahip.
Listenin zirvesinde Fransız devi Bernard Arnault yer aldı.
Louis Vitton ve Sephora gibi markaların sahibi olan moda ve stil alanında faaliyer gösteren Bernard Arnault, 233 milyar dolarlık bir servete sahip. Arnault, servetiyle birlikte Forbes’in listesine ilk sıradan girdi.
Arnault’u 195 milyar dolarlık servetiyle Elon Musk takip etti.

Listenin üçüncü sırasında ise e-ticaret devi olan Amazon’un CEO’su Jeff Bezos yer alıyor.

Bununla birlikte Forbes'in yayınladığı listede Türkiye’den 23’ü erkek, dördü kadın olmak üzere toplam 27 kişi yer alıyor.
Türkiye'nin en zengini Murat Ülker Yıldız Holding’in yöneticisi Murat Ülker, 5,1 milyar dolarlık servetiyle listede birinci sırada yer aldı.
Türkiye’nin ikinci en zengini ise 3,5 milyar dolarlık servetiyle Kazancı Holding patronu Şaban Cemil Kazancı. Kazancı'nın şirketi ise jeneratör üretimi, doğalgaz-elektrik dağıtımı, elektrik üretim tesisleri kurulum ve jeneratör alanında faaliyet gösteriyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.