TEDB’den Konya çıkarması

TEDB’den Konya çıkarması
 Editör
Tüm Emlak Danışmanları Birliği (TEDB) Genel Merkezi, Konya’da düzenlediği bilgilendirme toplantısıyla büyük ilgi topladı.

Konya'daki emlak sektörünün önde gelen isimlerinin yoğun katılım gösterdiği toplantı, Selçuklu Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

DAYANIŞMANIN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKİLDİ

Toplantıya, ATEM ve TEDB Genel Başkanı Hakan Akçam, Konya İl Başkanı olarak yeni atanan Mehmet Özdemir, Antalya Emlakçılar Odası Başkanı İsmail Çağlar, Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzmanları Sevil Özakça ve Onur Ulupınar gibi önemli isimler katıldı. Katılımcılarla birebir ilgilenen Hakan Akçam ve Mehmet Özdemir, sektördeki son gelişmelerin emlak danışmanlarına aktarılmasının önemine vurgu yaptı.

Toplantıda, Ticaret Bakanlığı yetkilileri tarafından "Elektronik İlan Doğrulama Sistemi" (EİDS) detaylı bir sunumla tanıtıldı. Salonun tamamını dolduran emlakçılar, sistemin şeffaflığı artıracağı ve haksız rekabeti önleyeceği yönündeki açıklamaları dikkatle takip etti. Bakanlık uzmanları, sunumlarının ardından katılımcılardan gelen soruları yanıtlayarak, sistemin hayata geçirilme süreci hakkında detaylı bilgi verdi.

Toplantı da TEDB Genel Başkanı Hakan Akçam, sektörde birlik ve beraberlik mesajı vererek, dayanışmanın emlak sektörünün geleceği açısından büyük önem taşıdığını belirtti. Program, TEDB Konya İl Başkanlığı tarafından sunulan ikramlarla sona erdi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.