Ünlü ekonomist İslam Memiş altını olanları uyardı: 3 bin 500 TL'ye hazır olun

Ünlü ekonomist İslam Memiş altını olanları uyardı: 3 bin 500 TL'ye hazır olun
Yatırım ve ekonomi uzmanı İslam Memiş, altına yatırım yapanlara önemli uyarılarda bulundu. Gram altın için çok önemli açıklamalar yaptı. Son açıklamasında, gram altın fiyatlarının geleceği hakkında önemli öngörülerini takipçileriyle paylaştı.

Ünlü ekonomist ve yatırım uzmanı İslam Memiş, yatırım yapanların en çok takip ettiği kişiler arasında. Memiş, özellikle altına yapanlara önemli uyarılarda bulundu. Birikimlerini korumak isteyen kişilerin tercih ettiği gram altın hakkında önemli uyarılar yaptı.

3 BİN 500 LİRAYI İŞARET ETTİ

İlk kez 3.500 TL seviyesini işaret eden Memiş, bu tahminle yatırımcıları şaşırttı. Ekonomi uzmanı İslam Memiş, "Borsa, döviz, altın mı ev mi?" başlıklı Youtube videosunda yaptığı açıklamalarda, borsa ve döviz piyasalarıyla ilgili de görüşlerini paylaştı. Ancak, en dikkat çekici tahmini gram altın fiyatlarıyla ilgili oldu.

ALTIN, EKİM AYINDAN İTİBAREN YÜKSELİŞE GEÇECEK

Memiş, ons altının 1921 dolarda olduğunu ve ekim ayından itibaren yükselişe geçeceğini belirtti. Gram altının ise 1660 lira seviyesinde olduğunu ve 2024 yılında 2500 TL'nin üzerine çıkabileceğini öngördü. Dahası, 2025 yılında ise gram altının 3500 TL'nin üzerine çıkabileceğini ifade etti.

Bu tahminler, altın yatırımcıları için önemli bir fırsat dönemini işaret ediyor. Ancak, her yatırım kararı gibi, gram altın yatırımlarının da dikkatli bir şekilde değerlendirilmesi gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum