VT Motors Konya’da kapılarını açtı

VT Motors Konya’da kapılarını açtı
 Editör
Tosun Otomotiv Servis Yedek Parça Hizmetinin yanına bir yenilik daha ekledi.

Tosun Otomotiv kurucusu Veli Tosun Oto Galeri Emlak ve İnşaat ağını genişleterek hizmet vermeye devam ediyor. Kovanağzı Mahallesi’nde yeni bir otomotiv durağı daha hizmete girdi. VT Motors, geniş araç yelpazesi ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerini bekliyor.

VT Motors, Meram ilçesi Kovanağzı Mahallesi Hatıp Caddesi No: 678 adresinde açılışını gerçekleştirdi. Geniş ve müşteri memnuniyetine verdiği önemle, araç yelpazesi, deneyimli kadrosu ile dikkat çeken VT Motors, Konyalıların tercihi olmaya aday.

KONYA’YA YENİ BİR OTOMOTİV GÜCÜ

Meram’ın Hatıp caddesinde hizmete giren VT Motors, otomotiv sektörüne yeni bir soluk getirdi. VT Motors, açılışıyla birlikte Konyalılara geniş araç seçenekleri ve profesyonel hizmet sunmayı hedefliyor. Açılış törenine katılan Fatih Vatansever ve Mustafa Tosun, gelen davetlilerle yakından ilgilenerek yeni showroomu gezdirdi. Bizlerde Pusula Gazetesi olarak hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.