AGD’nin etkinlikleri ile yaz dolu dolu geçecek

AGD’nin etkinlikleri ile yaz dolu dolu geçecek
 Editör
Anadolu Gençlik Derneği Konya Şubesi "2024 Yaz Etkinlikleri" (YAZ-ET) için hazırlıklarını gerçekleştirdi. Program, alanında uzman eğitmenler kapsamında verilecek temel bilgiler ve katılımcıların yeteneklerini ön plana çıkaracak pek çok çalışmalar içeriyor

Konya Anadolu Gençlik Derneği Yaz Etkinlikleri ve Yurt Sorumlusu Furkan Ceylan, “Anadolu Gençlik Derneği Milli Gençlik Vakfı Konya Şubesi olarak yıllardır düzenli bir şekilde yapmış olduğumuz yaz etkinlikleri programının bu sene de tüm hızıyla başladı. YAZ-ET gençlerimiz ile eğlenirken ahlak ve maneviyat eğitimi vererek hem eğleniyor hem de öğretiyoruz. YAZ-ET etkinlikleri 1 Temmuz – 16 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek" diye konuştu.

dsc-0079.jpg

dsc-0067.jpg

“HEM EĞLENİYOR HEM DE ÖĞRETİYORUZ”

Yaz etkinliklerinin hazırlıklarını tamamladıklarını ifade eden Furkan Ceylan, "Etkinliklerimiz heyecanlı bir şekilde sürdürüyoruz. Hem öğreniyor hem de eğleniyoruz. Amacımız, ahlaklı ve maneviyatlı bir gençlik yetiştirmek. Bu çerçevede, ilkokul düzeyinden ortaokul seviyesine kadar başta çocuklarımıza Kur'an-ı Kerim öğretmek, aynı anda ilmihal, akaid, adab-ı muaşeret, siyer ve fıkıh eğitimleri almalarını sağlamak, ayrıca peygamberler tarihi gibi alanlarda bu eğitimleri verirken gençlerin sosyal anlamda gelişmeleri açısından kişisel gelişim seminerleri, spor ve sportif aktivitelerle güzel bir yaz geçireceğiz. Karatay, Meram ve Selçuklu ilçelerinde yatılı ve gündüzlü olmak üzere kız ve erkek çocuklarımızla hem eğleniyor hem de öğreniyoruz. İlkokul ve ortaokul olmak üzere toplamda 1000 kardeşimize eğitim sağlıyoruz. Çağına ve yarınlarına duyarlı, kardeşliğin, merhametin ve iyiliğin sorumluluklarında farkında olmaları açısından, inançlı bir toplum yetiştirmek istiyoruz. Eğitimlerin yanı sıra, yüzme, bowling, futbol turnuvaları, piknik aktiviteleri gibi birçok programla yazı geçirmiş olacağız. Gençlerin hayatlarında sürekli uygulayacağı ve en temel sebebimiz, şer odaklarına karşı bilinçli ve topluma faydalı nesiller yetiştirmek adına, Erbakanlar, Fatihler için şuurlu ve inançlı bir toplum için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

f7748d8a-deba-463e-8a49-974080b05926.jpg

ead6f0aa-c244-4501-889b-e1067841e166.jpg

"MÜSLÜMAN HASSASİYETİ OLACAK"

Hassasiyetli bir gençlik için çalıştıklarını ifade eden Ceylan, "Bu eğitimlerimiz içerisinde gençlerimizle Filistin katliamına dikkat çekmek için Kültürpark Meydanı'ndaki Kubbetü's-Sahra çadırımızı Konya'da bulunan tüm sınıflarımıza getiriyor, Filistin'de yaşanan katliama dikkat çekiyoruz. Siyonizmin, yani diğer adıyla İsrail’in Müslümanlara karşı yaptığı saldırıları anlatarak gençlerimizi hassasiyetli bir gençlik olmaları üzerine çalışmalarımızı inşa ediyoruz ki ileride yaşayacakları durumlarda hassasiyetli olsunlar" dedi.

d898f555-b554-427d-a571-847c09328ca8.jpg

"KENDİLERİNİ İLERİYE HAZIRLAYABİLECEKLERİ YER ANADOLU GENÇLİK DERNEĞİ"

Konya Anadolu Gençlik Derneği ve Milli Gençlik Vakfı Başkanı Durmuş Ali Kara, "Anadolu Gençlik Derneği olarak yaptığımız çalışmalar, Konya’daki gençlerimiz için sığınılabileceği ve kendilerini geleceğe hazırlayabilecekleri şefkatli bir evdir. Aydınlık nesiller ve bilinçli, sorumluluk sahibi, ahiret inançlı ve dünya bilincinde yaşamlarını sürdürmeleri açısından uzattığımız dost elini tutacak kardeşlerimize çağrıdır: Aradığınız yer ahlak ve maneviyat olsun, Konya gençliği ile hem eğlenelim hem öğrenelim" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.