AK Parti Konya 1960 Darbesi için bir arada!

AK Parti Konya 1960 Darbesi için bir arada!
 Muhabir
AK Parti Genel Merkez İnsan Hakları Başkanlığı tarafından 27 Mayıs 1960 Darbesi’nin yıl dönümü dolayısıyla Türkiye geneli 81 il teşkilatta eş zamanlı olarak basın açıklaması yapıldı.

AK Parti Genel Merkez İnsan Hakları Başkanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak "27 Mayıs 1960 Darbesi’nin yıl dönümü" için açıklama yapıldı. AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı ve İnsan Hakları Başkanı Ali Deresoy, tarafından parti binasında düzenlenen basın açıklamasına AK Parti Konya İl Teşkilatı ve basın mensupları katıldı.

whatsapp-image-2024-05-27-at-10-12-55.jpeg

whatsapp-image-2024-05-27-at-10-12-54.jpeg

Basın açıklamasını gerçekleştiren AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı ve İnsan Hakları Başkanı Ali Deresoy, “27 Mayıs darbesi, vicdanlara, hukuka silinmez bir leke bırakmıştır. Doğrudan millete savaş açan zihniyet, masum insanları idam etmiştir. Üzerinden yarım asırdan fazla geçmesine rağmen 15 Temmuz’da sahnelenmeye çalışılmıştır. Ancak oyunlar bozulmuş, demokrasi düşmanlarına en büyük ders verilmiştir. Demokrasimize karşı olan şer odaklarını hiçbir zaman unutmayacağız" dedi.

Güncel Gelişmelerden Anında Haberdar Olmak İçin Aşağıdaki Linki Tıklayarak Whatsapp Grubumuza Dahil Olabilirsiniz Https://chat.whatsapp.com/emhe2a1a0eschu9ysiriyr

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.