Aldığı yumruk darbesi çiçekçiyi hayattan kopardı

Aldığı yumruk darbesi çiçekçiyi hayattan kopardı
Çiçekçilik ile uğraşan iki kişinin "sosyal medyada fotoğraf paylaşma" iddiasıyla girdiği tartışma sonucu aldığı yumruk darbesiyle Eşref Yunus Yıldırıcı hayatını kaybetti.

Çiçekçilik ile uğraşan iki kişinin "sosyal medyada fotoğraf paylaşma" iddiasıyla girdiği tartışma sonucu aldığı yumruk darbesiyle Eşref Yunus Yıldırıcı hayatını kaybetti.

ÇİÇEKÇİNİN PAYLAŞIMI ÜZERİNE TARTIŞMA YAŞANDI

İHA'dan alınan habere göre: Olay, 12 Ekim Cumartesi günü Antalya'nın Kepez ilçesindeki Altınova Düden Mahallesi Andızlı Sokak'ta bulunan bir toptan çiçek satış işletmesinde gerçekleşti. İddiaya göre, Kıvanç Ş.'nin (34) yabancı uyruklu eşi tarafından sosyal medya hesabında paylaşılan çiçek buketi fotoğrafları, Eşref Yunus Yıldırıcı'nın (29) kız kardeşi F.Y. tarafından ekran görüntüsü alınarak işletmeye ait sosyal medya hesabında paylaşıldı. Kıvanç Ş., fotoğrafın paylaşımını fark ettiğinde Eşref Yunus Yıldırıcı ile bu durum üzerine bir tartışma yaşandı.

iha-20241018aw310923-4.jpg

ÖZÜR DİLEYEREK FOTOĞRAFI KALDIRDI

Eşref Yunus Yıldırıcı, Kıvanç Ş.'den özür dileyerek sosyal medya hesabındaki fotoğrafları sildi. Ancak fotoğrafların paylaşılmasına sinirlenen Kıvanç Ş., akşam saatlerinde Yıldırıcı'nın bulunduğu çiçek deposuna gitti. Kıvanç Ş., Eşref Yunus Yıldırıcı ile birlikte deponun içine girdiğinde bir anda Yıldırıcı'ya yumruk attı. Yıldırıcı yere yığılırken, Kıvanç Ş. öfkeyle ona tekme atmaya devam etti. Tüm bu olaylar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Yıldırıcı, aldığı yumruk darbesiyle yere düşerken, Kıvanç Ş.'nin vurmaya devam ettiği görüldü. Bu esnada işletme sahibi A.O.'nun içeri girip Kıvanç Ş.'yi sakinleştirerek uzaklaştırmaya çalıştığı gözlemlendi.

iha-20241018aw310923-1.jpg

KATİL TUTUKLANDI

Olayın 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bilinci kapalı olan Eşref Yunus Yıldırıcı, 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ambulansla Kepez Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Kıvanç Ş. ise olay yerine gelen devriye ekipleri tarafından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Kıvanç Ş., polis merkezindeki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

iha-20241018aw310923-5.jpg

KOMAYA GİREN ÇİÇEKÇİ HAYATINI KAYBETTİ

Yoğun bakıma kaldırılan ve geçtiğimiz gün beyin ölümü gerçekleşen Eşref Yunus Yıldırıcı, bu sabah saatlerinde yaşamını yitirdi. Yıldırıcı'nın cenazesi, Kepez Devlet Hastanesi morgundan alınarak otopsi işlemleri için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Cenazenin yarın ailesine teslim edileceği öğrenildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.