Erzincan’da trafik kazası: 5 ölü

Erzincan’da trafik kazası: 5 ölü
Erzincan'ın Refahiye ilçesinde meydana gelen feci trafik kazasında, iki otomobilin çarpışması sonucu bir araç tamamen yanarak alevlere teslim oldu.

Erzincan'ın Refahiye ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı ve çarpışmanın etkisiyle bir otomobilin tamamen yandığı trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybetti.

BİR OTOMOBİL TAMAMEN YANDI

İHA'dan alınan habere göre: kaza, sabah saatlerinde Erzincan - Sivas kara yolunda, Refahiye ilçesine bağlı Teknecik köyü yakınlarında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, H.A. yönetimindeki yabancı plakalı otomobil, A.Y. idaresindeki 46 KY 069 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle bir otomobil tamamen alev alarak yandı.

iha-20241026aw316343-2.jpg

Olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine, kaza yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ne yazık ki, kazada sürücüler ve otomobillerde bulunan üç kişi hayatını kaybetti. Ekipler, alevler içinde kalan aracı söndürmek için yoğun çaba harcadı.

Kazanın ardından olay yerinde güvenlik önlemleri alındı ve trafik akışı bir süreliğine durduruldu. Soruşturma başlatan yetkililer, kaza ile ilgili tüm detayları aydınlatmak için çalışma başlattı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.