Tartıştığı kişileri aracıyla ezmek istedi

Tartıştığı kişileri aracıyla ezmek istedi
Trafikte tartıştığı motosikletli ve yanındaki bir kişiyi aracıyla geri manevra yaparak ezmeye çalıştı.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde yaşanan olayda, bir sürücü, trafikte tartıştığı motosikletli iki kişiyi aracıyla geri manevra yaparak ezmeye çalıştı. Pınarbaşı Mahallesi'nde meydana gelen bu akılalmaz anlar güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

GENÇLER KAÇARAK KURTULDU

İHA'DAN ALINAN HABERE GÖRE: Olay, hafif ticari araç sürücüsünün, motosiklet sürücüsü ve arkasındaki yolcuyla tartışmasıyla başladı. Kavşakta motosikletten inen iki genç, sürücüyle tartışmaya devam ederken, sürücünün yola devam edeceğini düşünen gençler motosiklete bindi. Ancak o sırada geri manevra yapan sürücü, aracıyla gençleri ezmeye çalıştı. Gençlerin hızla kaçması sayesinde büyük bir tehlikeden kurtuldukları anlar kameraya yansıdı.

iha-20241026aw316181-4.jpg

Yaşanan olayın ardından sürücü, hızla olay yerinden kaçarken, ihbar üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Gençlerin ihbarı üzerine polis, sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı. Olayın detayları, çevredeki güvenlik kameralarında görüntülendi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.