Karaman'da Foto Savari etkinliği

Karaman'da Foto Savari etkinliği
 Editör
Fotoğrafçı İlyas Göçmen ve Fotoğrafçı, Oyuncu Barış Kerim Cesur Karaman'da 5 gün boyunca şehri fotoğraflayıp çeşitli etkinlikler gerçekleştirecekler.

Fotoğraf duayenlerinden İlyas Göçmen ve Fotoğraf Sanatçısı, Oyuncu Barış Kerim Cesur Karaman’a fotoğraf etkinlikleri ve fotoğraf çekimleri için geliyorlar, ilk olarak 12 Eylül'de Karaman'da olacak sanatçılar 5 gün boyunca Karaman'da çeşitli programlar da bulunacaklar ve şehri fotoğraflayacaklar.

whatsapp-image-2024-09-03-at-15-43-37.jpeg

14 Eylül Cumartesi Günü 20.00’de Mümine Hatun Nikah Salonun da İlyas Göçmen ile başlayacak Söyleşi Programıyla Etkinlikler start alacak. Ardından 15 Eylül Pazar Günü de "Karaman’ı Fotoğraflıyoruz Maceraya Hazır Mısınız ?" adlı Foto Safari etkinliği halka açık ücretsiz Aktekke Meydanı'ndan başlayarak şehir içinde belirli güzergah ta devam edip sonlanacak. Akşam Saatlerinde 20.00 de Mümine Hatun Nikah Salonu'nda Fotoğraf Sanatçısı, Oyuncu Barış Kerim Cesur’un sunumu ve söyleşisiyle etkinlikler sona erecek sanatçılar 17 Eylül’e kadar Karaman’ın fotoğraflarını çekip daha sonra şehirden ayrılacaklar.

whatsapp-image-2024-09-06-at-14-07-38.jpeg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.