Konya’da bugün neler oldu? (21 Ağustos 2024)

Konya’da bugün neler oldu? (21 Ağustos 2024)
 Muhabir
Konya’da bugün (21 Ağustos 2024 Çarşamba) neler oldu? Neler yaşandı? İşte detaylar…

Konya’da bugün neler yaşandı Konya halkı tarafından merak ediliyor. Sizler için gün içerisinde neler yaşandığını derledik. İşte Konya’da bugün neler yaşandı…

  1. Sık sık kazaların meydana geldiği Ardıçlı TOKİ’de rampadan aşağı inerken direksiyon hâkimiyetini kaybeden Antalya plakalı otomobil, bariyerleri aşarak uçuruma yuvarlandı.

    1-001.jpg

  2. Konya'nın Ereğli ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

    2-002.jpg

  3. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ve ilçe belediye başkanlarıyla birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti.

    3-002.jpg

  4. Türkiye’nin yerli ve millî motor ve traktör üreticisi TÜMOSAN, 16 Ağustos tarihinde Konya’da bulunan fabrikasında çalışanları ve ailelerini ağırladığı Tümosan Şenliği’ni gerçekleştirdi.

    4-001.jpg

  5. Selçuk Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü Görevine Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Selman Selim Akyüz atandı.

    5-002.jpg

  6. Türkiye'nin havuç üretiminde önemli yeri olan Konya’da, 80 bin dekar alanda üretim potansiyeli her geçen gün gelişen teknolojik aletlerle 20 yıl içerisinde kalite, verim ve işlemede yüzde 500’e kadar artış yaşadı.

    6-001.jpg

  7. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya’nın her dönemde önemli bir ticaret ve ulaşım merkezi olduğuna dikkat çekerek, şehir içi ve şehirlerarası taşımacılığın etkinliğini artırmak adına altyapı çalışmalarını sürdürmenin kendileri için büyük önem taşıdığını vurguladı.

    7.jpg

  8. Yer altı sularının çekilmesine yönelik yapılan ölçümlerde Konya'da obruklar giderek artıyor. Karapınar'da gerçekleşen obruklar sebebi ile vatandaşlar uyuyamadığını dile getirdi.

    8-001.jpg

  9. Konya’da bugün 19 kişi hayatını kaybetti.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.