Konya'da hırsızlık şüphelisi suç makinelerinin evine baskın! Çok sayıda tabanca ve tarihi eser çıktı

Konya'da hırsızlık şüphelisi suç makinelerinin evine baskın! Çok sayıda tabanca ve tarihi eser çıktı
 Editör
Konya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekiplerinin 3 hırsızlık şüphelisinin evine düzenlediği operasyonlarda çok sayıda tabanca ve tarihi eser ele geçirildi.

Konya’da hırsızlık şüphelilerinin evlerine baskın yapan polisler çok sayıda tabanca ve tarihi eser ele geçirirken 1 şüpheli tutuklandı.

whatsapp-image-2024-10-23-at-09-32-14-1.jpeg

Konya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri farklı adreslerden hırsızlık yaptığı belirlenen 3 hırsızlık şüphelisinin peşine düştü. Yapılan takip neticesinde polis ekipleri hırsızların kimliğini kısa sürede tespit etti. Şüphelilerin saklandığı Karatay İlçesi Erenler Mahallesindeki 3 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, Y.G. (38 yaşında, 18 adet suç kaydı), M.M.E. (17 yaşında, 17 adet suç kaydı) ve İ.Ş.G.’yi (27 yaşında, 6 suç kaydı) yakalayarak gözaltına aldı.

Adreslerde yapılan aramalarda 7 adet tabanca, 1 adet av tüfeği, çok sayıda tabanca ve av tüfeği fişeği, 24 adet tarihi eser niteliğinde sikke ve obje ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 3 şüpheliden Y.G., sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.