Konya'da kadın çalışanına şiddet uygulamıştı: 10 yıla kadar hapis istemi

Konya'da kadın çalışanına şiddet uygulamıştı: 10 yıla kadar hapis istemi
Konya’da bir akaryakıt istasyonunun market bölümünde çalışan Berna Ş’nin şiddete uğradığıyla ilgili iddialar üzerine başlatılan soruşturma tamamlandı.

Kulu'da bir akaryakıt istasyonunun market bölümünde görevli kadını darbeden işletme müdürünün 10 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.

AA muhabirinden alınan habere göre; Konya'nın Kulu ilçesinde bir akaryakıt istasyonunun market bölümünde görevli kadını darbeden işletme müdürü Murat A. hakkında dava açıldı.

Mağdur Berna Ş'nin iş yerine ait güvenlik kamerası görüntüleri ve şiddete uğradığı beyanıyla şikayetçi olması üzerine soruşturma başlatan Kulu Cumhuriyet Başsavcılığı, iddianamesini hazırladı.

dffghf.jpg

Kulu 2. Asliye Ceza Mahkemesince kabul edilen, güvenlik kamerası görüntülerinden detaylar ile sanık ve mağdurun ifadelerinin yer aldığı iddianamede, olay günü sanık Murat A'nın kadın çalışanı darp ve tehdit ettiğinin, kaçmaya çalışırken zorla marketin içine sokmaya çalıştığının anlaşıldığı belirtildi.

Sanık Murat A'nın "kadına karşı basit yaralama", "cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" ve "hakaret" suçlarından 10 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanması talep edildi.

NE YAŞANMIŞTI?

Kulu ilçesi Alparslan Mahallesi'ndeki bir akaryakıt istasyonunun market bölümünde çalışan Berna Ş, 28 Eylül'de işletme müdürü Murat A'nın kendisini darbettiğine ilişkin güvenlik kamerası görüntüleriyle İlçe Emniyet Müdürlüğüne başvurarak şikayetçi olmuştu.

Berna Ş, olay öncesi 9 Haziran'da da şüpheli tarafından darbedildiği beyanında bulunmuştu.

Gözaltına alınan Murat A, adli kontrol kararıyla serbest bırakılmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.