Konya'da zorlu süreçlerden geçen bu tesis yeniden ayağa kaldırıldı!

Konya'da zorlu süreçlerden geçen bu tesis yeniden ayağa kaldırıldı!
 Muhabir
Konya Konevi Sosyal Tesisleri’nin açılışı düzenlenen programla gerçekleştirildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Meram Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilen Konevi Sosyal Tesisleri’nin açılışı gerçekleştirildi.

'KONEVİ TESİSİ YENİDEN AYAĞA KALKTI'

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, " Konevi Sosyal Tesisleri Meram Belediye'sinin yakaladığı başarılarının abidelerinden biridir. Şöyle ki şehrimizin birlik beraberlik istişare uyum ve koordinasyonluğun en güzel örneklerinden biri ve Konya modeli belediyecilik çatısı altında yakaladığı başarılarının tesadüfi olmadığının en güzel örneğidir. Meram için başta Büyükşehir belediyemiz ve diğer tüm kurum ve kuruluşlarımızla bir seferberlik Ruhunda çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Burayı değerli kılan bir diğer etkende burada yaşanan zorlu süreç içinde tamamlanmasıdır. Buranın bu hale gelmesi hiç kolay olmadı. Bu tesis yeniden ayağa kalktı. Meram hep birlikte daha da güzelleşiyor. Gönlü Meram ile birlikte atan herkese teşekkür ediyorum. Hemşerilerimiz bu tesisimizi güzel günlerde kullansınlar" diye konuştu.

whatsapp-image-2024-05-31-at-11-31-29-2.jpeg

whatsapp-image-2024-05-31-at-11-31-28.jpeg

whatsapp-image-2024-05-31-at-11-31-29.jpeg

whatsapp-image-2024-05-31-at-11-35-01.jpeg

whatsapp-image-2024-05-31-at-11-36-47.jpeg

'ESER SİYASETİ YAPIYORUZ'
AK Parti Belediyesi olarak eser siyaseti yaptıklarını ifa eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Bu güzel bina geçmişte yaşanan bütün bu zorlukları ortadan kaldırıyor. Bu bölgede yaşayan insanlarımızın ihtiyaçlarını giderecek bir tesisin hayata geçirildiğini görüyoruz burada ifade etmek istediğim şey şu biz AK Parti belediyeleri olarak her zaman eser siyaseti yaptık. Bakın seçimlerden 2 ay geçmiş böyle önemli bir tesisin açılışını gerçekleştiriyoruz. Kurumumuzun yönetim kısmında da Meram Belediyesi ile birlikteliğimiz devam edecek. Alttaki spor alanları ve emekli Konağı Meram belediyemiz tarafından işletilirken üst kattaki bilgehane Büyükşehir belediyemiz tarafından işletilecek. Konya’da 25’inci Bilgehanemiz. Tam 15 bin çocuğumuza eğitim veriyoruz. Milli Eğitimimizle birlikte Sayın Valimizin liderliğinde biz de bilgehanelerde çocuklarımızın eksiklerini tamamlama, milli, manevi duygularını besleme, vatanını, milletini seven, Allah’tan korkan, kuldan utanan bir nesil yetiştirmeye gayret ediyoruz. Bu bilgehane bizim en güzel bilgehanelerimizden birisi oldu. İnşallah içinde çok güzel nesillerin yetiştireceği bir alan olacaktır" dedi.

whatsapp-image-2024-05-31-at-11-31-29-1.jpeg

Güncel Gelişmelerden Anında Haberdar Olmak İçin Aşağıdaki Linki Tıklayarak Whatsapp Grubumuza Dahil Olabilirsiniz Https://chat.whatsapp.com/emhe2a1a0eschu9ysiriyr

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.