Konyalı yardımseverler kahvaltı programında buluştu

Konyalı yardımseverler kahvaltı programında buluştu
 Editör
“Eğitimli Anne Bilinçli Nesil Projesi” projesi kapsamında Konyalı yardımseverler kahvaltı programında bir araya geldi.


ADEN Eğitim Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğince “Eğitimli Anne Bilinçli Nesil Projesi” kapsamında yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklar yararına birçok yardımsever gönüllü, hafta sonu düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. Düzenlenen program da söz alan Aden Eğitim Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hamide Baloğlu, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü ile ortaklaşa yapılan proje hakkında bilgiler verdi.

whatsapp-image-2024-10-21-at-13-10-06.jpeg

HEM ÇOCUKLARA HEM ANNELERE EĞİTİM

Yapılan çalışmalarla anneler ve çocukların eğitimine önem verdiklerini dile getiren Baloğlu, amaçlarının geleceğe yönelik eğitimli güzel bir nesil inşa etmek olduğunu belirterek, “Biz istiyoruz ki hiçbir yerde bizim dokunmadığımız, elimizi uzatmadığımız aileler ve çocuklar kalmasın” diyen Baloğlu, dernek çalışmaları çerçevesinde 5 adet 3-6 yaş yetim çocuklar için anaokulu sınıfı ve 2 adet Türkçe okuma yazma eğitim sınıfı olduğunu belirterek anneler için ise mesleki eğitim olarak dikiş, mefruşat ve yemek atölyelerinde eğitimler verdiklerini söyledi. Dernek Başkanı Hamide Baloğlu yapılan tüm çalışmalarda kendilerine destek olan gönüllü dostlara ve katkı sağlayan katılımcılara teşekkür etti.

whatsapp-image-2024-10-21-at-13-10-06-1.jpeg

Programda ayrıca söz alan İlahiyatçı Vicdan Kırışık Tekin ise katılımcılara günün önemini anlatan konuşma gerçekleştirerek hayırda önemli bir görevi üstlenen dernek yetkililerine ve çalışanlarına gayretlerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.