Servis aracı bekleyenlere kurşun yağdırdılar

Servis aracı bekleyenlere kurşun yağdırdılar
İşe gitmek üzere servis aracını beklerken maskeli saldırganların açtığı ateş sonucu 1 kişinin yaralandı.

Antalya'da işe gitmek üzere servis aracını bekleyenlerin bulunduğu yere maskeli saldırganların açtığı ateş sonucu 1 kişi yaralandı.

POMPALI TÜFEKLE DEHŞET SAÇTILAR

İHA'dan alınan haber göre: Olay, 12 Ekim Cumartesi sabahı saat 06:45 sıralarında Serik İlçesi Kökez Mahallesi'nde meydana geldi. Motosikletle olay yerine gelen iki maskeli kişi, pompalı tüfekle servis aracını bekleyen 2 kadın ve 1 erkek kişinin üzerine ateş açarak kaçtı.

iha-20241021aw312762-3.jpg

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kurşunların isabet ettiği 41 yaşındaki Mutlu Özkan, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanarak sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

iha-20241021aw312762-4.jpg

Olay sonrası Serik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çok sayıda kamera kaydını inceleyerek motosikletli şahıslar ile birlikte olayda yer alan 2 ayrı araçtaki şahısların tespitini sağladı. Ekipler, A.Ç., Y.E. ve M.K. isimli şüphelileri yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheliler adli makamlara sevk edildi. Olayda kullanıldığı değerlendirilen pompalı av tüfeği de ele geçirildi.

iha-20241021aw312762-1.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.