Tarım Bakanı Yumaklı, tarımın başkentine geliyor

Tarım Bakanı Yumaklı, tarımın başkentine geliyor
 Editör
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, tarım sektörünün paydaşları ile Konya’da biraraya gelecek. Yarın Konya’ya gelecek olan Yumaklı’nın programı belli oldu

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, başta hububat tarımı olmak üzere birçok tarım ürününde Türkiye’ye öncülük eden şehir olan ve tarımın başkenti olarak bilinen Konya’ya gelecek.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın Konya’da düzenlenecek olan Türkiye Buluşmaları programına katılacağı bildirildi.

Bakan Yumaklı’nın, 80 yıl aradan sonra Çumra’da ilk defa üretimi gerçekleştirilen kenevirle ilgili Çumra Çatalhöyük Tanıtım ve Karşılama Merkezi’nde düzenlenecek olan kenevir sektörü ve yatırımları ile ilgili bilgilendirmenin yapılacağı, alanında uzman isimlerin sunumlarını gerçekleştireceği Kenevir Çalıştayı’na da katılması bekleniyor. Bakan Yumaklı’nın ayrıca çiftçileri temsil eden ziraat odası başkanları ile de buluşacağı ifade ediliyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum