7 yıldır kayıp olan kadının akıbeti bilinmiyor

7 yıldır kayıp olan kadının akıbeti bilinmiyor
2018 yılında kaybolan 60 yaşındaki üç çocuk annesi Perihan Getmez'in akıbeti hala belirsizliğini koruyor.

2018 yılında kaybolan 60 yaşındaki üç çocuk annesi Perihan Getmez'in akıbeti hala belirsizliğini koruyor.

6 YILDIR HABER ALINAMIYOR

İHA'dan alınan habere göre: Giresun'un Bulancak ilçesinde 2018 yılında kaybolan 60 yaşındaki Perihan Getmez'in kaybı hala gizemini koruyor. Hastaneye gitmek için evden ayrılan üç çocuk annesi Getmez, o günden beri geri dönmedi ve ailesinin emniyete yaptığı kayıp ihbarından da bir sonuç alınamadı. Üvey kızı Özge Bodur, son günlerde rüyalarında üvey annesini gördüğünü ve kaybolmasının ardındaki sır perdesini aydınlatmak için elinden geleni yapacağını belirtti.

Bodur, üvey annesinin sağlık sorunları nedeniyle sık sık hastaneye gitmek zorunda olduğunu, dolayısıyla kaybolmasının kendilerini derin bir şüpheye düşürdüğünü dile getirdi. O dönemde küçük çocukları olduğu için arama çalışmalarına aktif olarak katılamadığını ifade eden Bodur, rüyalarında annesinin kendisine "Ben ölmedim, neden beni aramıyorsunuz?" dediğini aktardı.

Özge Bodur’un eşi Kumral Bodur da Perihan Getmez’in kaybolmasından sonra eşinin bu duruma çok üzüldüğünü ve akıbetinin hala bilinmiyor olmasının sıra dışı bir durum olduğunu belirtti. Şu ana kadar kayıp ihbarı dışında bir ilerleme sağlanamayan bu olayda Getmez’den bir iz bulunması umuluyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.