Bariyere saplanan otomobilden sağ çıktı

Bariyere saplanan otomobilden sağ çıktı
Direksiyon hakimiyetini kaybeden araç sürücüsü bariyerlere çarptı, bariyerlere saplanan araçtan sağ çıktı.

Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü otomobili ile bariyerlere çarptı. Bariyerlerin otomobilin ön camından girip bagaja kadar uzandığı kazada sürücü yaralandı.

ÖN CAMDAN GİREN BARİYERLER BAGAJA KADAR UZANDI

İHA'dan alınan habere göre: Kaza, sabah 07.20 sularında Van-Erciş karayolu üzerinde bulunan Tasmalı Geçidi civarında meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 13 FC 658 Hyundai marka otomobil kontrolden çıkması sonucu bariyerlere çarptı. Bariyerlerin otomobilin ön camından girip bagaja kadar uzandığı kazada sürücü yaralandı. Sürücünün yanında ve otomobilde başka kimsenin olmaması faciayı önledi. Haber verilmesi üzerine bölgeye ambulans, jandarma, polis ve Tuşba İtfaiye Grup Amirliği ekipleri sevk edildi. Kazada bariyer ile kapı arasına sıkışan sürücü ekiplerin yardımıyla çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralı olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Bariyere saplanan otomobil uzun uğraşlar sonucu çıkartıldı. Kazaya ilgili tahkikat başlatıldı.

iha-20241017aw309768-3.jpg

iha-20241017aw309768-2.jpg

iha-20241017aw309768-5.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.