Başkan Angı, Konya’nın yeni plajını gezdi

Başkan Angı, Konya’nın yeni plajını gezdi
 Editör
AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, Konya'nın Karapınar ilçesindeki Acıgöl'ü ziyaret etti. Angı, bölgede yapılan çevre düzenleme çalışmaları ve yeni turizm projeleri hakkında bilgi aldı.

AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, beraberindeki kalabalık bir heyetle Konya’nın Karapınar ilçesindeki Acıgöl’de çalışmaları yerinde inceledi.

whatsapp-image-2024-10-21-at-11-49-26.png

Başkan Angı’ya ziyaretinde, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu üyeleri, Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir, Ilgın Belediye Başkanı Ömer Apil, Kadınhanı Belediye Başkanı İrfan Karaca, Emirgazi ve Ilgın İlçe Başkanları Uğur Çanakçı ve Ömer Emre eşlik etti. Karapınar Belediye Başkanı İbrahim Önal ve AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin, heyeti ilçenin gözde mekanı Acıgöl’de ağırladı.

whatsapp-image-2024-10-21-at-11-49-25-001.jpg

Başkan Angı ve beraberindekilere bölgede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Önal, Acıgöl’ün dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçileri en iyi şekilde ağırlamayı sürdüreceğini söyledi.
Başkan Önal, “Acıgöl’ümüzde gerçekleştirdiğimiz çevre düzenlemesi çalışmaları, yüzer havuz, seyir terası, dinlenme alanları ve plaj voleybol sahasıyla yeni bir turizm merkezi oluşturuyoruz. İlçemize ve şehrimize hayırlı olsun” dedi.


Başkan Hasan Angı, Karapınar Belediye Başkanı İbrahim Önal’ın şahsında ekibini çalışmalarından dolayı kutladı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.