Defne Samyeli'nin sözlerine sert tepki: "Hadi İsrail'e defol!"

Defne Samyeli'nin sözlerine sert tepki: "Hadi İsrail'e defol!"
Filistin'de kimin haklı olduğunu; 80 yıldır devam eden işgale, on binlerce çocuk ve kadının kendi vatanlarında alçakça öldürülmesine rağmen anlayamayan Defne Samyeli'ne tepki yağarken Melih Gökçek, "Hadi Defne Samyeli doğru İsrail’e defol…" dedi.

Sunucu Defne Samyeli'nin bir davette Filistin'deki İsrail soykırımı sorusuna verdiği yanıt tepki çekti. Samyeli, sorulan soruyu ve yanıtları "tribünlere oynamak" olarak yorumladı.

KİM HAKLI KİM HAKSIZ BELLİ DEĞİLMİŞ!

Filistinlilerin İsrail tarafından yıllardır sistematik olarak işgal ve katliama maruz kaldığını hiçe sayan Samyeli, "Taraflar konusunda haklı, haksız demek ya da burada bir davette siz mikrofonu uzattınız da iki satır 'çocuklar ölmesin, gözyaşları, artık dinsin, savaş olmasın barış olsun' demenin son derece yüzeysel, günü kurtarmaya yönelik açıklamalar olduğunu düşünüyorum." dedi.

Defne Samyeli'ne yazar sunucu programcı Sevda Türküsev'den tepki geldi

MELİH GÖKÇEK: BU KADIN İSRAİLLİ Mİ?

Samyeli'ne sert tepki gösteren Ankara Eski BB Başkanı Melih Gökçek, "Bunu da İsrail’e göndermek lazım… Defne Samyeli’nin eski kocası Eren Talu, kendisini aldatmakla suçladığı Defne Samyeli’nin aynı zamanda Kalaba tarikatına üye olduğunu ve Madonna’nın Kabala hocası Gahl Eden Sasson’la görüştüğünü açıklamıştı. Yani kökte bir çarpıklık var… Hadi Defne Samyeli doğru İsrail’e defol…" ifadelerini kullandı.

9889.jpg

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

ÖĞÜT: MİDEM BULANDI!

Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selman Öğüt ise, "Konuşan Defne Samyeli. Dinlerken midem bulandı! İnsanlıktan nasibini almamak böyle bir şey herhalde." sözleriyle tepki gösterdi.

5232323233.jpg

18.jpg

18-001.jpg

858888.jpg

545345353.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum