Kayseri’de kaza yapan araç perte çıktı: 1 ölü, 3 yaralı

Kayseri’de kaza yapan araç perte çıktı: 1 ölü, 3 yaralı
Kayseri'de Tofaş marka otomobilin perte çıktığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Kayseri'de Tofaş marka bir otomobilin perte çıktığı kazada 1 kişi yaşamını yitirirken, 3 kişi de yaralandı.

TOFAŞ SÜRÜCÜSÜ HAYATINI KAYBETTİ

İHA'dan alınan habere göre: kaza, Melikgazi ilçesindeki Becen Mahallesi Mehmet Özhaseki Bulvarı'nda gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, B.E. yönetimindeki 38 HS 578 plakalı Tofaş otomobil ile A.A. yönetimindeki 38 TZ 868 plakalı başka bir otomobil çarpıştı. Çarpışmanın ardından araçlar savruldu ve sürücülerle birlikte Salih Sanca ve ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralandı. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, yaralılara müdahale etti. Yapılan incelemeler sonucunda, Tofaş otomobilin içindeki Salih Sanca'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Diğer 3 yaralı ise ambulanslarla hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı.

aw315599-06.jpg

Polis ekipleri, kazanın meydana geldiği bölgede güvenlik önlemleri alarak inceleme yaptı. Talihsiz adamın cenazesi ise yapılan çalışmaların ardından hastane morguna kaldırıldı. Kazaya karışan araçlar da çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

aw315599-01.jpg

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

aw315599-02.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.