Medaş'tan meme kanseri farkındalığı çalışması

Medaş'tan meme kanseri farkındalığı çalışması
Medaş, meme kanseri farkındalık ayı çerçevesinde kadın çalışanlarına yönelik seminer düzenledi

MEDAŞ, meme kanseri farkındalık ayı kapsamında kadın çalışanlarına yönelik olarak Konya Kızılay Hastanesi işbirliğiyle bir seminer düzenleyerek, çalışan sağlığına verdiği önemi ortaya koydu.

KADIN ÇALIŞANLARA MEME KANSERİ FARKINDALIK SEMİNERİ

Seminere katılan Konya Kızılay Hastanesi Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Numan Varol ve Kurumsal İletişim ve Pazarlama Uzmanı Şenay Kurutçu, meme kanseri hakkında kapsamlı bilgiler sunarak, hastalığın belirtileri, risk faktörleri ve korunma yöntemleri üzerine detaylı bilgilendirme yaptı. Meme kanserinin, özellikle erken evrede tespit edildiğinde tedavi süreçlerinde büyük avantaj sağladığını vurgularken, kadınların düzenli kontrol alışkanlıkları geliştirmeleri teşvik edildi.

Op. Dr. Numan Varol, kanserle mücadelede toplumsal farkındalığın artırılmasının önemine vurgu yaparak katılımcıların sorularını yanıtladı. MEDAŞ çalışanlarının aktif katılım gösterdiği seminerde, gelen sorular cevaplandırılarak farkındalığın artmasına katkı sağlandı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.